plant

panel productie

Partners

Productie STX Finland:

Onze belangrijkste productiepartner is STX Finland. Dit bedrijf is werelds grootste fabrikant van prefab modulaire eenheden. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1982 heeft STX Finland meer dan 100.000 eenheden en badkamers geleverd voor passagiersschepen, offshore-industrie, en de woningbouw. De jarenlange ervaring in prefab-en modulaire oplossingen worden ook gebruikt in rollend materieel bedrijf.

STX Finland maakt deel uit van STX Europe, een internationale scheepsbouw groep. De groep heeft een sterke positie op het gebied van de ontwikkeling van state-of-the-art concepten en producten voor klanten over de hele wereld. STX Europe AS heeft ca. 16 000 medewerkers. De hoofdaandeelhouder van STX Europe is de internationale industriƫle groep STX met 58 000 medewerkers en is een wereldwijde speler in scheepvaart, handel, machines, installaties en bouw, en energie.Bouw en Vastgoed:

De oprichters van IMMO Modular zijn afkomstig uit de bouw en vastgoedwereld, zij zijn een geschikte gesprekspartner voor uw vastgoed vraagstukken. De techniek van IMMO Modular is perfect, een belangrijk deel van de oplossing zit echter ook in weten wat een gebouw waard is, voor u en voor de gebruiker.Adviseurs:

Nadat IMMO Modular u een eerste indicatie van mogelijkheden heeft gegeven zijn er diverse adviseurs die, met kennis van ons product, een aanpak en begroting voor uw volledige project kunnen maken.

schema