plant plant plant plant plant

Techniek

Immo Modular creëert waarde door het ontwikkelen van innovatieve concepten met een hoge betrouwbaarheid. Onze productie is er op gericht om tot in de kleinste details onze klanten tegemoet te komen. We produceren eerst een mock-up waarna aanpassingen en verbeteringen mogelijk zijn. Daarna wordt het product in veelvoud geproduceerd in onze fabriek en worden de eenheden “plug and play” door ons on-site geïnstalleerd.

Plaatsing

De units van Immo Modular worden volledig, op basis van de eisen van de klant geleverd. Alle aansluitingen zijn inclusief, slechts koppeling op de hoofdinfrastructuur van het gebouw is wat rest. Electra, riolering, ventilatie, vloerverwarming (leidingen meegeleverd). Indien gewenst wordt een meterkast met meters geïnstalleerd. Vanaf de bouwplaats worden de units met een kraan of platform naar de juiste verdieping getild. Zodra de kraan op de juiste hoogte is, is er een rolsysteem waarmee de eenheden naar exact de juiste plaats worden getransporteerd zodat de aansluitingen (boven elkaar) door ons worden gekoppeld. Waar inpassing in bestaande bouw moeilijk wordt (wegens de stramienmaat van de kolommen) wordt er gewerkt met semi demontabele units, enige extra assemblage ter plekke is dan eenvoudig maar helaas noodzakelijk.

Materialen

De gebruikte materialen zijn niet anders dan u in de traditionele bouw gewend bent, met dat verschil dat Immo Modular nooit gebruik maakt van PUR, tape of andere middelen om de assemblage te “fixen”.

Installaties:

Alle benodigde installatietechniek (inclusief aan en afvoer) is op voorhand geïntegreerd. Dit geldt zowel voor de volledige variant als voor de kleinere modules. Het betreft alle techniek voor; water, riolering, electra, ventilatie, verwarming en eventueel koeling. Voor de zorgindustrie zijn aanvullingen mogelijk zoals zuurstof, alarm en stofzuiginstallatie. Het geheel wordt indien gewenst geleverd met meterkast, meters en thermostaat. Ook de verticale aansluitingen tussen de appartementen worden volledig door ons verzorgd. Met andere woorden; de opdrachtgever sluit alleen aan op de bovenste en onderste bouwlaag. Het geheel wordt geleverd zoals u het besteld, wel adviseren wij u zoveel mogelijk op voorhand in de module te laten integreren opdat maximale kostenbesparing mogelijk is.

Bouwbesluit:

De producten van Immo Modular voldoen volledig aan de normen van het bouwbesluit. De brandwerendheid is uitvoerig getest en voldoet ondermeer aan de eisen van de offshore industrie. De geluidwerendheid is tot 60 db en kan eventueel worden verhoogd door de toevoeging van extra wandmateriaal. De isolatie is volgens bouwbesluit maar kan ook volgens Finse normen worden geleverd (met driedubbel glas). Ter nadere toetsing aan de verfijnde Nederlandse regelgeving heeft een gerenommeerd adviesbureau (Cauberg Huygen) het product getoetst.plant